E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

21.10.2016 Tarihli Çalışma Programımız

Günlük Temizleme Ekibi; 8 Adet Nilfisk Kaldırım Temizleme Aracımız, 20 Adet Gluton Temizleme Aracımız, 7 Adet Cincır aracımız ile esnaflardan Geri Dönüşüm Atıkları toplama ve Büyük Süpürge Araçlarımızla Kocasinan İlçemizde Kaldırım Ve Yol Kenarlarının Temizliği Yapılacak. Haftalık program dâhilinde Kocasinan ilçesinde bulunan camilerin temizliği ve yine ilçemiz sınırları içerisinde bulunan okulların temizliği yapılmaktadır.

Çöp Kamyonları; Çöp Araçlarımız 3 Vardiya Olarak Günlük Yaklaşık 380 Ton Katı Atık Toplamaktadır.

Camii Temizleme Ekibi;  Ertuğrul Gazi Camii, H. Seniye Katartaş Camii, H. Aliye Tarman  Camii, Karslıoğlu Camii, Ali Osman Özel Camii Temizlikleri Yapılacaktır.

Okul Temizleme Ekibi: Sümer Osman Göksu İ.Ö.O, Adeviye-Ahmet Eminoğlu İ.Ö.O, Mehmet Ali Bakkaloğlu İ.Ö.O, Dadaloğlu İ.Ö.O, Sabit Bozahmetoğlu İ.Ö.O, Zübeyde Hanım İ.Ö.O Okullarının temizliği yapılacaktır.

Acil Yardım Ekibi; Erkilet General Emir ve Oruç Reis Mahallelerinde  Konteynır Altları, Bordür Dipleri, Bina Girişleri Temizlik Ve Mıntıkaları Yapılacaktır.

Kepçe- Kamyon; Yunus Emre, Yavuzlar, Gazi Osman ve Yeni Doğan Mahallelerinde Kontrolsüz Çıkan Otların ve Çöplerin Toplanması.

Konteyner Tamir Ekibi; Fevziçakmak, Uğurevler ve Yıldızevler Mahallelerinde Çöp Kovalarının Montajı ve Tamiri Yapılacaktır.