E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

12.10.1016 Tatihli Çalışma Programımız

Günlük Temizleme Ekibi; 8 Adet Nilfisk Kaldırım Temizleme Aracımız, 20 Adet Gluton Temizleme Aracımız, 7 Adet Cincır aracımız ile esnaflardan Geri Dönüşüm Atıkları toplama ve Büyük Süpürge Araçlarımızla Kocasinan İlçemizde Kaldırım Ve Yol Kenarlarının Temizliği Yapılacak. Haftalık program dâhilinde Kocasinan ilçesinde bulunan camilerin temizliği ve yine ilçemiz sınırları içerisinde bulunan okulların temizliği yapılmaktadır.

Çöp Kamyonları; Çöp Araçlarımız 3 Vardiya Olarak Günlük Yaklaşık 380 Ton Katı Atık Toplamaktadır.

Camii Temizleme Ekibi;  Camikebir Camii, Nurdoğan Camii, Buhara Camii, Barbaros Camii, Kemal Keleş Camii, F. Sultan Mehmet Camii Temizlikleri Yapılacaktır.

Okul Temizleme Ekibi: Cumhuriyet İ.Ö.O, Gültekin Gürkan İ.Ö.O, Osman Zeki Yücesan İ.Ö.O, Cevdet Sunay İ.Ö.O, İnönü İ.Ö.O, Servet Akaydın İ.Ö.O, Gözüaçıklar İ.Ö.O, Mustafa Kızıklı İ.Ö.O, Mehmet Sepici 60. Yıl Cumhuriyet İ.Ö.O Okullarının temizliği yapılacaktır.

Acil Yardım Ekibi; Yeni Sanayi, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi,Toptancılar ve Hububatcılar Sitelerinde  Konteynır Altları, Bordür Dipleri, Bina Girişleri Temizlik Ve Mıntıkaları Yapılacaktır.

Kepçe- Kamyon; Kayabaşı Mahallesinde Kontrolsüz Çıkan Otların ve Çöplerin Toplanması.

Greyder; Yıldızevler Mahallesinde  bulunan boş arsadaki Yabancı Otlar ve Kontrolsüz Çöp Atılmış Yerlerde Reglaj ve Temizleme Çalışması Yapılacaktır.

Konteyner Tamir Ekibi; Güneşli Mahallesinde Çöp Kovalarının Montajı ve Tamiri Yapılacaktır.