E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

11.10.2016 Tarihli Çalışma Programı

Günlük Temizleme Ekibi; 8 Adet Nilfisk Kaldırım Temizleme Aracımız, 20 Adet Gluton Temizleme Aracımız, 7 Adet Cincır aracımız ile esnaflardan Geri Dönüşüm Atıkları toplama ve Büyük Süpürge Araçlarımızla Kocasinan İlçemizde Kaldırım Ve Yol Kenarlarının Temizliği Yapılacak. Haftalık program dâhilinde Kocasinan ilçesinde bulunan camilerin temizliği ve yine ilçemiz sınırları içerisinde bulunan okulların temizliği yapılmaktadır.

Çöp Kamyonları; Çöp Araçlarımız 3 Vardiya Olarak Günlük Yaklaşık 380 Ton Katı Atık Toplamaktadır.

Camii Temizleme Ekibi; Alsancak Camii, Camikebir Camii, Çukurlar Camii, Oniki Evler Camii, Çarşı Camii, Tevhid Camii Temizlikleri Yapılacaktır.

Okul Temizleme Ekibi: Şükrü Malaz İ.Ö.O, Gazipaşa İ.Ö.O, Ergenekon İ.Ö.O, Beyazşehir İMKB İ.Ö.O, İnönü İ.Ö.O, Mehmet Tarman İ.Ö.O, Erkilet Ali Osman Özel İ.Ö.O, Erkilet Süleyman Tarman İ.Ö.O Okullarının temizliği yapılacaktır.

Acil Yardım Ekibi; Zümrüt ve Beşparmak Mahallerinde  Konteynır Altları, Bordür Dipleri, Bina Girişleri Temizlik Ve Mıntıkaları Yapılacaktır.

Kepçe- Kamyon; Yeşil Mahalle, Hoca Ahmet Yesevi, Zümrüt ve Seyrani Mahallelerinde Kontrolsüz Çıkan Otların ve Çöplerin Toplanması.

Greyder; General Emir Mahallesinde  bulunan boş arsadaki Yabancı Otlar ve Kontrolsüz Çöp Atılmış Yerlerde Reglaj ve Temizleme Çalışması Yapılacaktır.

Konteyner Tamir Ekibi; Barsama ve Güneşli Mahallerinde Çöp Kovalarının Montajı ve Tamiri Yapılacaktır.