E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

28.09.2016 Tarihli Çalışma Programı

 

Günlük Temizleme Ekibi; 9 Adet Nilfisk Kaldırım Temizleme Aracımız, 20 Adet Gluton Temizleme Aracımız, 7 Adet Cincır aracımız ile esnaflardan Geri Dönüşüm Atıkları toplama ve Büyük Süpürge Araçlarımızla Kocasinan İlçemizde Kaldırım Ve Yol Kenarlarının Temizliği Yapılacak. Haftalık program dâhilinde Kocasinan ilçesinde bulunan camilerin temizliği ve yine ilçemiz sınırları içerisinde bulunan okulların temizliği yapılmaktadır.

Çöp Kamyonları; Çöp Araçlarımız 3 Vardiya Olarak Günlük Yaklaşık 380 Ton Katı Atık Toplamaktadır.

Camii Temizleme Ekibi; Arabidin, Camiikebir, H.Hasan Şerife Ulusoy, Osmanlı, Tarman, Polis Okulu Mescidi ve Camilerinin Temizlikleri Yapılacaktır.

Okul Temizleme Ekibi: Cumhuriyet İ.Ö:O. Gültekin Gürkan İ.Ö.O. Osman Zeki Yücesan İ.Ö.O. Cevdet Sunay İ.Ö.O. Servet Akaydın İ.Ö.O. Gözü Açıklar İ.Ö.O. Mustafa Kızıklı İ.Ö.O. Mehmet Sepici 60.Yıl İ.Ö.O.   Okullarının temizliği yapılacaktır.

Acil Yardım Ekibi; Yavuzlar, Zümrüt, Toptancılar Sit. Hububatçılar Sit Mahallesinde Konteynır Altları, Bordür Dipleri, Bina Girişleri Temizlik Ve Mıntıkaları Yapılacaktır.

Kepçe- Kamyon; Doğu Sanayi, Argıncık Kayabaşı, Talatpaşa, Tanpınar Mahallelerinde Kontrolsüz Çıkan Otların ve Çöplerin Toplanması.

Greyder; Cengiz Topel, Yıldız Evler Mahallesinde bulunan boş arsadaki Yabancı Otlar ve Kontrolsüz Çöp Atılmış Yerlerde Reglaj ve Temizleme Çalışması Yapılacaktır.

Konteyner Tamir Ekibi; Örnek Evler Mahallesi ve Atölyede Bulunan Çöp Kovalarının Montajı ve Tamiri Yapılacaktır.