E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

12/08/2015 Tarihli İş Programı

Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak misyonumuz; İlçe sınırları içerisinde görsel ve çevresel kirliliği engelleyerek modern, sağlıklı ve temiz bir çevrenin oluşturulması ve tüm çalışanlarıyla birlikte çevreci, katılımcı, insan odaklı, güvenilir her yurttaşa eşit hizmet anlayışıyla hizmetleri etkin ve verimli bir şekilde sunarak, kentin değişimine yön verip yurttaşların yaşam standardını yükseltmek.

Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak vizyonumuz; Misyonumuz doğrultusunda, en son çıkan yenilikleri takip ederek, modern teknolojilerle, yapılabilecek en üst düzeyde çevre sağlığı ve temizlik çalışmalarını gerçekleştirmek ve halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır.

 MINTIKA TEMİZLİĞİ

8 Adet Nilfisk Kaldırım Temizleme Aracımız, 20 Adet Gluton Temizleme Aracımız, 8 Adet Büyük Süpürge Araçlarımız ileİlçe genelinde bulunan tüm cadde ve sokakların el ile süpürülmesi, (119) personel ile hafta boyu, rutin olarak yapılmaktadır

 SÜPÜRME MAKİNASI İLE CADDE VE SOKAK SÜPÜRME

Gündüz vardiyasında 7 adet süpürge aracımız gece vardiyasın da çalışan, 3 adet süpürme aracımız ve ara vardiyası olarak 1 adet süpürme aracımız ile belli program dahilinde ilçemizin tüm cadde ve sokakları süpürülmektedir.

MOLOZ KALDIRMA

 İlçemiz genelinde çevreye ve boş alanlara gelişigüzel atılan moloz ve evsel atıklar (koltuk çekyat, halı v.b.) Müdürlüğümüz ekipleri tarafından ve vatandaşlarımızın talepleri üzerine yükleyici ve kamyonlar ile toplanarakkaldırılıp temizliği yapılmaktadır.

Çalışma Programımız ;Hurdacılar Sitesi

ACİL TEMİZLİK EKİBİ (AKUT)

 İlçe genelindeki tüm boş arsa ve arazilerin temizliği toplu çalışma ekiplerimiz tarafından rutin olarak yapılmakta ve ilçemizin her tarafının sürekli temiz kalması sağlanmaktadır. Akut ekibimiz 3 Bölgeye ayırıp her bölgenin Akut ekibi vardır

Çalışma Programımız ;

1.Akut Ekibimiz ; Hacı Saki Mahallesi ve Sahabiye Mahallesi

2. Akut Ekibimiz ; Toptancılar Sitesi

3. Akut Ekibimiz ; Yeşil Mahalle ve Mithat Paşa Mahallesi

CAMİLERİN TEMİZLİĞİ

İlçe genelinde bulunan 168 Camimiz  2 Grup halinde toplam 8 kişilik ekip tarafından program dahilinde rutin olarak camilerimizin temizliği yapılmaktadır.

Çalışma proğramımız; Argıncık Tevhid Camii, Argıncık Cengiz Topel Camii, Argıncık Billur Camii, Argıncık Nurdoğan Camii, Argıncık 12 Evler Camii, Argıncık Cami Kebir Camii

KATI ATIK TOPLAMA VE NAKİL

İlçe genelinde katı atıklar gece ve gündüz olarak alınmakta olup, Haftanın 7 günü günlük rutin olarak 38 araç, 38 Şoför ve 76 araç arkası personel ile tüm mahallerimizdeki katı atıklar toplanarak Büyükşehir Belediyesi’nin aktarma istasyonuna nakli sağlanmaktadır.

İlçe genelinde gece ve gündüz çalışmalarımızdan günlük ortalama 350 Ton katı atık toplanmaktadır

 KONTEYNER TADİLATI VE YIKANMASI

İlçede genelinde bulunan tüm konteynerlerin bakım ve onarımları (kırık tekerleklerin yenilenmesi dahil) ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır.

Ayrıca gündüz araçlar tarafından sahada boşaltılmış olan konteynırların, dezenfekte ekibi tarafından özel dezenfektan ile dezenfeksiyonları yerinde yapılmaktadır.

Çalışma Programımız ; Yemliha Mahallesi’dir.