Kocasinan Belediyesi

A+ A A-

Kocasinan Beyazşehir Akevler’i Asfaltladı

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Beyazşehir Mahallesi Akevler Sokak asfalt çalışmasının 500 bin lira harcamayla tamamlandığını söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi sınırları içinde çok yoğun bir yapılaşmanın devam ettiğini hatırlatarak “Bu gelişim sonucu yeni yollar açıyoruz’’dedi.

Ulaşımı sağlayan cadde ve sokakların kalitesinin yaşanabilir mekanlarla uyumlu hale getirilerek hayatı kolaylaştırma amacında olduklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, ‘Akevler’ de; alt yapı çalışmaları tamamlanınca biz de asfaltı bitirdik. Yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Akevler’in asfalt işlemleri için 500 bin lira harcama yaptık. Vatandaşlarımız güle güle kullansın’ temennisinde bulundu.

Mahalle sakinleri de, asfalt  çalışmalarının çok güzel olduğunu belirterek, Başkan Bekir Yıldız’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.