E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

Otomobil Sporları ve Gençlik Merkezi

 

Otomobil Sporları ve Gençlik Merkezi

 

Bu projeyle yeni gündeminiz otomobil sporları ve gençlik olacak…

Bu proje kapsamında birden fazla etkinliğin yapılabileceği sportif, sosyal ve eğitim amaçlı tesisler kurulacaktır. Bu alanlarda belirtilen aktivitelerin yanı sıra konserler ve benzeri etkinliklerde yapılacaktır. Bu alanlar sayesinde Türkiye çapında yapılacak spor ve yarış müsabakaları şehrimize getirilerek esnafımıza ve şehrin ekonomisine katkı sağlanacaktır.

 

 


Trafik eğitimi burada başlayacak, kazalar azalacak.

Çocuklarımıza araç kullanım tecrübesi kazandırılacak ve trafik kuralları uygulamalı bir şekilde öğretilecektir.,

 

 

Karting, yaşı küçük çocuklar ve ehliyet almak isteyenler için bir ön tecrübedir. Sportmenlik duygusu ve kısa süre içerisinde doğru karar verme yetenekleri de gelişmektedir. Karting, sportif ve eğitici olduğu kadar aynı zamanda insanların hoş vakit geçirebilecekleri eğlenceli bir sürüş aktivitesidir.

 

 

 

Açık tekerlekli Formula araçları ile yapılan otomobil yarışıdır. F3 pistlerinde kullanılacak araçlar 0’100 km hıza 3 saniyede çıkabilen teknik özelliklere sahiptir.

Hız tutkunları, pistimizde eğitim aldıktan sonra keyifli ve güvenli bir şekilde sürüş yapabileceklerdir.

 

 

Yetişkinlere hızlı ve değişen hava şartlarında araç kullanmayla ilgili tecrübe kazandırılacaktır. Hızın, insan hayatını riske atarak gerçek trafikte değil, yalnızca pistlerde yapılabileceği gösterilecektir. Böylece sürücüler bilinçlendirilerek trafik canavarlığına bir son verilecektir.

Merkez içerisinde; kahvaltı salonları, kafeteryalar, her yaş grubundan gençlerin yararlanabileceği karting, trafik eğitim pisti, Formula 3 Pisti, doğal yürüyüş ve koşu parkuru, bisiklet pisti, tırmanma duvarları, uzaktan kumandalı model araç yarışları için alanlar oluşturulacaktır. Haftanın her günü faal olarak çalışan bir tesis olacaktır.