E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’DA PARKLAR GÖRSEL ŞÖLENE HAZIRLANIYOR

Sosyal alanların daha da güzelleşmesi adına her geçen gün yeni projeler üreten Kocasinan Belediyesi, yenileme çalışması kapsamında ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Kocasinan Belediyesi, bu çerçevede mahallelerde bulunan havuzlarda yeni çalışmalar yaparak, kış akşamlarında birbirinden renkli görsel şölenler sunmaya hazırlanıyor.

Kış akşamlarını görsel şölene hazırlayan Kocasinan Belediyesinde çalışmalardan ilki Yeni Mahalle’de gerçekleştirildi. Mahalledeki parkın içine, 170 metrekare alanda 77 adet ana renklerden oluşan led ışıklı ve 77 adet su köpüğü nozullarından oluşan modern animasyonlu kuru havuz projesi hayata geçirildi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, animasyonlu kuru havuzun Kocasinan’a ayrı bir güzellik katacağını ifade ederek, “İlçemiz genelinde mevcut parklarımızı yenilerken yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırıyoruz. Parklarımızın daha renkli, daha farklı, daha güzel ve daha ferah bir görünüme kavuşması için projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bunlardan birisi olan modern animasyonlu kuru havuz, Türkiye’ye örnek olacak nitelikte. Renkli led ışıkların su hareketleriyle birleşmesi neticesinde görsel bir şölen sunan havuz, parka zenginlik katıyor. Aynı zamanda suyun dinlendirici özelliğiyle mahalle sakinlerine daha huzurlu bir ortam sunuyoruz. Bütün gayretimiz hemşehrilerimize daha mutlu, huzurlu olabilecekleri bir ortam hazırlamak ve daha çevreci yaklaşımlarla onlara hizmet edebilmektir. Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için buna benzer projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Havuzumuz vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.