E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’IN MASA TENİSİ TAKIMLARI, HEP LİDER HEP ŞAMPİYON

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi A ve B Takımı, Türkiye Süper Ligi ve Türkiye 1. Ligi 1. Etap karşılamalarında yine zirvede yer aldı. Bayanlar Süper Lig’de 4’te 4 yaparak, Fenerbahçe ile aynı puanı paylaşan Spor Kulübü, Türkiye 1.Liginde de oynadığı 7 maçı da kazanarak ilk etabı lider tamamladı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başarılarından dolayı sporcuları tebrik ederek, “Sporcularımızı ve hocalarımızı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Her defasında rekorları alt üst ederek adlarını tarihe altın harflerle yazdıran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımları, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen 2019-2020 Danyal Çiper Sezonu Süper Lig ve 1. Lig müsabakalarına damga vurdu. İstanbul Tozkoparan Spor Salonunda oynanan 1.etap maçlarında rakiplerine üstün bir oyun sergileyen Kocasinan Belediyesi Spor kulübü Masa Tenisi A Takımı, Süper Ligde topladığı 8 puan ile ilk etabı yenilgisiz tamamladı. 1.Lig de ise 14 puan ile zirvede yer alan B Takımı, yine zirvede yerini korudu. A ve B Takımları bulundukları liglerde oynadığı karşılaşmaları farklı skorlarla kazanarak şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Çolakbayrakdar, “Elde ettiği başarılar sayesinde tarihe altın harflerle geçen Masa Tenisi Takımlarımız, her defasında bizim gururumuz oluyor. İnşallah başarılarımızı artırarak devam ettireceğiz. Genç kardeşlerimizi ve onlarla birlikte bu işe emek veren hocalarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.