E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’IN MİLLİ SPORCUSU ÖZGE YILMAZ, YİNE BİRİNCİ OLDU

Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi sporcusu Özge Yılmaz, Yıldız-Genç Milli Takım Ferdi Seçme yarışmalarında Türkiye birincisi oldu. Sporcuyu tebrik eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’nin Türkiye’de masa tenisinin merkezi konumuna geldiğini söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak masa tenisinde büyük başarılara imza attıklarını ifade ederek, “Şampiyonluklarla dolu bir yıl geçiriyoruz. Bu gururu yaşattıkları için tüm takıma ve hocalarına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Takımı gerek ferdi gerekse takım olarak müsabakalarda gösterdiği başarılar sayesinde ilimizin adını Türkiye ve dünyaya duyurup, şehrimizi ve hatta ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. Ayrıca bireysel olarak Özge Yılmaz sporcumuz, Yıldız-Genç Milli Takım Ferdi Seçme yarışmalarında Türkiye birincisi oldu. Birçok tarihi başarılara imza atan ve Türkiye’yi temsil eden Özge Yılmaz’ı tebrik ediyorum. ” diye konuştu.

Kocasinan’ın Milli Sporcusu Özge Yılmaz, 12-13 Ekim tarihleri arasında Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda düzenlenen Yıldız ve Genç Ferdi Milli Takım Seçme Yarışmalarında Türkiye birincisi oldu.