E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’DAN ZİYAGÖKALP MAHALLESİ’NE YENİ CAZİBE MERKEZİ

Kocasinan Belediyesi tarafından vatandaşların ve esnafların hizmetine sunulan Ziyagökalp modern pazar yeri, kısa sürede büyük beğeni topladı. Yapılan çalışmalarla ilgili düşüncelerini paylaşan vatandaş ve esnaflar, hizmetlerden memnun kaldıklarını belirterek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Kocasinan’ın değerine değer katacak yeni ve modern projeler üreten Kocasinan Belediyesi, ilçenin dört bir yanına hizmetler kazandırmaya devam ediyor. Son olarak; Ziyagökalp Mahallesi’ne sosyal tesis ve modern pazar yeri yapan Kocasinan Belediyesi, vatandaş ve esnaflar tarafından takdirle karşılanıyor.

Örnek sosyal belediyecilik hizmeti sundukları belirten Başkan Çolakbayrakdar, ilçenin prestijini artıran ve bölgeyi cazibe merkezi haline getiren hizmetler yaptıklarını belirterek, Kocasinan’ı herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir bölge yapacaklarını söyledi. Yapılan çalışmalarla ilçenin hizmet standartlarını yükselttiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Türkiye’ye örnek teşkil eden modern pazar yerimiz, 3 bin 500 metrekare alanı kapsıyor. Sosyal tesisimiz ise 4 bin 200 metrekare alana sahip. Tesisin içerisinde; Kocasinan Akademi çatısı altında eğitim birimleri ve özel günleri için düğün salonu yer alıyor. Tesisimizin önümüzdeki günlerde açılışını yaparak, vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Bölge sakinlerimizin nezih bir ortamda alışverişlerini yaptığı pazar yeri, şimdiden bölgeyi cazibe merkezi haline dönüştürdü. Bu ve buna benzer hizmetleri tüm mahallelerimizde yaygın hale getireceğiz.” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, bölgenin değerine değer katacak hizmetler yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Ziyagökalp Mahalle Muhtarı Nurcan Göktaş ise mahallede yapılan değişim ve dönüşümün memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, “Kocasinan Belediyesi tarafından vatandaşın ve esnafın hizmetine sunulan Ziyagökalp modern pazar yeri kısa sürede yoğun ilgi gördü. Bölgemize kazandırdığı modern, fonksiyonel pazar yeri ve sosyal tesis için Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Vatandaş ve esnaflar ise belediyenin bu tür bir hizmete imza atmasının kendilerini olumlu yönde etkilediğini belirterek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.