E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’DA YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Kocasinan Belediyesi, Erkilet'ten başlayıp; Akin, Hasanarpa ve Kızık mahallelerine ulaşımı sağlayan Boztepe Mahallesi Mahmut Şahin Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mevsim koşullarına bağlı olarak ihtiyaç duyulan yollarda asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Sonbahar mevsimi olmasına rağmen saha çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından farklı noktalarda çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, “Hava şartları elverdiği ölçüde ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekiplerimizin bir bölümü Mobilya Kent’te çalışmalarına devam ederken bir yandan da alt yapısı tamamlanan yolları asfaltlayarak ulaşıma hazır hale getiriyor. Boztepe Mahallemizde de asfaltlama çalışmalarına başladığımız yol, Erkilet'ten başlayarak; Akin, Hasanarpa ve Kızık mahallelerimize giden güzergahlardan birisi olmakla birlikte, Boztepe ve Sancaktepe Mahalle sakinlerimizin de yoğun olarak kullandığı bir yol olma özelliğini taşıyor. Çalışmalarımız bu güzergahta etap etap devam edecek ve tamamlanan yolların çevre düzenlemesini de eş zamanlı olarak birlikte yapacağız. Akin Mahallesi’ne kadar uzanan bu yolun yenilenmesiyle vatandaşlarımıza daha konforlu ulaşım imkanı sunmuş olacağız. Burada olduğu gibi ekiplerimiz diğer mahallelerimizde de ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmaların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, “Hemşehrilerimiz için hizmetlerin en iyisini sunmak ve sorunlarına çözüm üretmek adına çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.