E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

YENİ KOCASİNAN’IN ÇEHRESİNE ESTETİK DOKUNUŞLAR

Kocasinan Belediyesi, ilçeyi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için estetik ve görsel çalışmalarını sürdürüyor. İlçede bulunan kanal duvarlarına resim çalışması gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Erkilet Bulvarı üzerinde bulunan parka ise şelale konseptiyle görsel açıdan zenginlik katıyor.

Kocasinan bölgesinde bulunan mahallelerin daha güzel görünüme kavuşması için çalışmalar yürüten Kocasinan Belediyesi, yapmış olduğu farklı cadde ve sokaklarda modern aydınlatma direği ve ışıklı bariyerlerle de dikkat çekiyor. Ayrıca ilçe geleninde bulunan kanal duvarlarına resimler çizdirilerek, estetik bir görünüm kazandıran Kocasinan Belediyesi, yeni yaptığı parkları da farklı tasarımıyla görsel açıdan zenginleştiriyor. Yenimahalle’de modern kuru havuz projesi ve Erkilet Bulvarı üzerinde bulunan şelale konseptinde yapılan park, ilçeye görsel zenginlik katıyor.

Parkı yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, insan odaklı anlayışla yenilikçi hizmetler sunduklarını belirterek, “Şehrin görsel estetiğine büyük önem veriyoruz.  Bu doğrultuda yenilikçi belediye olarak farklı projeleri hizmete sunuyoruz. Özellikle modern aydınlatma ile ilçemizi görsel ve estetik olarak daha güzel bir hale getiriyoruz. Yenilikçi yaklaşımlar ile aydınlatmada vatandaşlarımıza alışılmışın dışında adeta görsel konfor sunuyoruz. Çevreye duyarlı tasarımı olan aydınlatma ürünlerinde enerji tasarrufu sağlıyoruz. Özellikle parklarımızın daha renkli, daha farklı, daha güzel ve daha ferah bir görünüme kavuşması için projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bunlardan birisi olan modern animasyonlu kuru havuz, ziyaretçilerine görsel şölen sunmaktadır. Renkli led ışıkların su hareketleriyle birleşmesi sonucu görsel zenginlik sunan havuz, parka ise ayrı bir hava katıyor. Aynı zamanda suyun dinlendirici özelliğiyle mahalle sakinlerine daha huzurlu bir ortam sunuyoruz. Yeni çöp konteynerlerinden ışıklı bariyerlere kadar farklı yenilikleri ilçemize kazandırdık. İnşallah daha modern ve akıllı şehirler inşa edeceğiz. Bütün gayretimiz hemşehrilerimize daha mutlu, huzurlu olabilecekleri bir ortam hazırlamak ve daha çevreci yaklaşımlarla onlara hizmet edebilmektir.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, ilçenin her mahallesini güzelleştirmek ve yenilemek için yoğun bir şekilde çalışmaların devam edeceğini de sözlerine ekledi.