E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “YOZGAT İLE GÖNÜL VE COĞRAFİ BAĞIMIZ VAR”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ve dernek üyelerini makamında misafir etti. Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan ilçesi olarak Yozgat ile hem gönül hem de coğrafi bağlarının olduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Yeni yönetime hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Başkan Çolakbayrakdar, “Rabbim, güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Mevlam, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Uyum ve birliktelik kültürü açısından tüm ülkeye hep iyi örnek Kayserimiz için kubbede hoş bir seda bırakacak şekilde hizmetler yapıyoruz. Modern ve marka şehir olan Kayseri’mizin ismini daha iyi şekilde taşıyacak hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Kocasinan’ımızı daha da güzelleştirmek ve değiştirmek için yoğun gayret gösteriyoruz. Ayrıca ilçemiz, Yozgat ile sınır komşusudur. Gönül bağımızın yanında coğrafi bağımız da var. Önemli olan şehrimize güzel hizmetler yapabilmektedir.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Özcan ise yaptığı güzel hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.