E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN, KAYSERİ’Yİ YEMLİHA’DA AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR

Kocasinan Belediyesi tarafından Yemliha Mahallesi’nde 6 Eylül Cuma Günü düzenlenecek olan ‘Geleneksel Yamula Patlıcanı Tanıtım’ etkinliğinin hazırlıkları devam ediyor.

Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına yenilikler katan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, etkinliği hem Kayseri'nin sosyal hayatına renk katmak hem de geleneksel lezzetleri geniş kitlelere tanıtmak amacıyla düzenlediklerini söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, “Yerel değerlerimize sahip çıkarak, onların tanıtılması, gelecek nesillere aktarılması, markalaşması ve ekonomiye kazandırılması hususunda elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi olarak Yemliha Mahallemize has Yamula Patlıcanını tanıtmak için bu yıl da renkli bir organizasyon hazırladık. 6 Eylül Cuma Günü düzenlenecek olan etkinliğimize tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Çocuklara özel etkinliklerden konsere kadar 7’den 70’e her kesime hitap edecek etkinlikte, özellikle Türk Halk Müziği’nin ünlü isimlerinden Namık Kemal Bilgin de konser verecek.