E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “TÜM MAHALLELERE HİZMET KONFORU YAŞATACAĞIZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçedeki 45 kırsal mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. 2020 yılında yapılması planlanan yatırımların konuşulduğu toplantıda Başkan Çolakbayrakdar, bölgenin kendine has özelliklerini göz önünde bulundurularak, tüm mahallelere hizmet konforu yaşatacaklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesi hizmet binasında kırsal mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, 2020 yılında yapılacak olan hizmetler hakkında muhtarlarla istişarede bulundu.

Başkan Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerin tarım, hayvancılık ve ziraatın yoğun olduğu bölgeler olduğunu belirterek, “Kayseri’mizde diğer ilçelerden farklı olarak Kocasinan’ımız, ziraat ve tarımla uğraşan vatandaşlarımızın olduğu bir ilçedir. Bu doğrultuda önceliğimiz, vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için refah seviyesini ve mutluluğunu artırmaktır. Bu bağlamda daha güzel Kocasinan için neler yapabileceğimiz ile ilgili muhtarlarımızdan gelen beklentiler, talepler noktasında son derece verimli istişare toplantıları gerçekleştiriyoruz. Hangi mahallemizde ne yapılması gerekiyorsa bu hizmetlerin planlamasını yapıyoruz. Bu çalışmalar ile mahallelerimiz daha çok değerleniyor. Amacımız, Kocasinan’ımızı kalkındırmak ve daha da güzelleştirmektir. Özellikle şehirden kırsala doğru göçü sağlayacak ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak projeler hayata geçiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Mahalle muhtarları da Kocasinan Belediyesi’nin kırsal mahallelerde yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.