E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, DAHA SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

Kocasinan Belediyesi, ‘Sağlığınız Bizim İçin Önemli’ sloganı ile 2016 yılında başlattığı okullarda hijyenik temizlik çalışmalarının yelpazesini genişletti. Belediye ekipleri, daha önce rutin hale getirilen okullardaki fiziki ve hijyenik temizlik çalışmalarına bahçe temizlik uygulamalarını da ekledi. İlk uygulama Kayabaşı Zekiye Has İlkokulu’nda başlatıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Eğitim alanında yaptığı yatırımlarla örnek projelere imza attıklarını söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak hayatın her alanında hizmetler üretiyoruz. Özellikle daha sağlıklı nesillerin yetiştirilebilmesi için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Bu doğrultuda ‘Sağlığınız Bizim İçin Önemli’ sloganı ile 2016 yılında başlatmış olduğumuz okullarda hijyenik temizlik çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, okullarımızın bahçelerini de ilgili birimlerimizle birlikte temizliğini yapıyoruz. Yeni eğitim ve öğretim dönemi için Argıncık Kayabaşı Zekiye Has İlkokulu’nda başlattığımız uygulama ile öğrencilerimize tertemiz bir ortam hazırlıyoruz.” diye konuştu.

Ayrıca geçen yıl öğrencilerin okula gidiş gelişlerinde kullandıkları servislerde dezenfekte uygulamasını başlattıklarını da hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, sözlerine şöyle devam etti; "Vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni toplayan bu çalışmalarımız, çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda eğitim görmelerine katkı sağlamaktadır. Proje ve yatırımlarımızın yanı sıra çocuklarımızın bulundukları ortamların hijyen temizliğini erken yaşlarda edinmeleri geleceğimiz açısından büyük önem taşımaktadır. Bundan dolayı düzenlediğimiz eğitim seminerlerimizle çocuklarımızı bilinçlendiriyoruz. Aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bundan sonra da bu desteği artırarak devam ettireceğiz.”

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini yeni eğitim-öğretim döneminde öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek noktaladı.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ise eğitim ve öğretime yaptığı katkılarından dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.