E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN YUNUS EMRE’DE DÖNÜŞÜMLE DEĞERİNİ KATLIYOR

Kocasinan Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yunus Emre Mahallesi’ndeki 6 bloktan oluşan konutların kaba inşaatında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kentsel dönüşümle birlikte değerini hızla artıran mahallemiz, herkesin yaşamak istediği modern bir bölge haline gelecek.” dedi.

Yunus Emre Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, inşaatı devam eden konutları tek tek gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Yeni Kocasinan için hassasiyetle çalıştıklarının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ımıza, Kayseri’mize daha kaliteli hizmetler sunabilmek adına yoğun gayret sarf ediyoruz. Kayseri’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın memnuniyetini ve yaşam kalitesini yükselten hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz ve bu çerçevede vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzurunu esas alarak, sosyal dönüşüm projeleri gerçekleştiriyoruz. Özellikle Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi adına kentsel dönüşüm en önemli çalışmalarımızdan biridir. Bunlardan biri olan Yunus Emre Mahallemizde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledik. 6 bloktan oluşan konutların kaba inşaatlarının tamamlanmasında sona yaklaştık. Mahallemizde başlatmış olduğumuz kentsel dönüşüm çalışmaları Gazi Osman ve Yavuzlar Mahallelerini de kapsayacak şekilde bu bölgenin kentsel dönüşümde başlangıç noktası olmuştur. Burada başlatmış olduğumuz çalışmaların devamında özellikle imarsız yapıların yerine daha güzel konutlar ve bölge halkının ihtiyacı olan okul ve park gibi sosyal donatıların da yapılması ana hedeflerimiz arasındadır. Bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte bölge halkımız uzun zamandır beklediği modern konutlara kavuşacaklar. Konutlarımızın kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesini diliyorum. Tüm gayretimiz, Kocasinan'ı daha da güzelleştirerek, değer katmaktır.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, dönüşümle vatandaşların yaşamaktan keyif alacağı daha modern yapıların inşasıyla ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.