E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, BAYRAM ÖNCESİ HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Kurban Bayramı öncesi huzurevi sakinlerini Kuşçu Marina’da misafir etti. Başkan Çolakbayrakdar daha önce huzurevine yaptığı ziyaret sırasında Kuşçu Marina’yı görmek isteyen yaşlıların isteğini yerine getirdi. Başkan Çolakbayrakdar, “Her fırsatta değerli büyüklerimizle bir araya gelip, onların gönüllerini hoş tutuyoruz.” dedi.

Misafirlerini Kuşçu Marina’da ağırlayan Başkan Çolakbayrakdar, onlarla tek tek yakından ilgilendi. Büyüklerin hem gönlünü hem de hayır duasını alan Başkan Çolakbayrakdar, tüm misafirlerine sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileğinde bulundu. Yaşlıların da Başkan Çolakbayrakdar’a duydukları sevgi ve gösterdikleri ilgi gözlerden kaçmadı. Başkan Çolakbayrakdar, “Huzurevi ziyareti sırasında büyüklerimizden gelen talep üzerine Kuşçu Marina’da bir araya geldik. Marina’yı görmek isteyen büyüklerimizi burada misafir ettik. Her daim büyüklerimize sonsuz saygı duyan bir toplumuz. Aile toplumuna vermiş olduğumuz değeri hiçbir zaman unutmamak lazım. Gerek Kocasinan Belediyesi, gerek şahsım olarak her zaman büyüklerimizin yanındayız. Kıymetli büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır. Geleceğe köprü vazifesi gören, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara aktaran değerli büyüklerimize toplum olarak değer veriyoruz. Allah yaşlılarımızın hayır duasından bizleri mahrum bırakmasın. Değerli büyüklerimize hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Bu vesile ile Rabbim, sağlık ve sıhhat içerisinde nice Bayramlara erişmeyi nasip eylesin.” ifadelerini kullandı.

Çolakbayrakdar çiftinin ilgisinden son derece memnun olduklarını dile getiren yaşlılar da dualar ederek, Çolakbayrakdar çiftine teşekkürlerini iletti.