E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNANDA COŞKU SOKAĞA TAŞTI

Her hafta farklı mahallelerde düzenlenen ve unutulmaya yüz tutan sokak oyunları şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Programa katılarak çocuklarla birlikte keyifli zamanlar geçiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu seferki etkinlikte AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nu misafir etti. Sokak oyunlarının mahallenin sosyal yaşamına renk kattığını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Amacımız; çocuklarımızın yüzlerini güldürmektir.” dedi.

Kocasinan Belediyesi tarafından Ziyagökalp Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe Başkan Çolakbayrakdar’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve bölge sakinleri katıldı. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, onlarla sohbet ederek eğlenceli zamanlar geçirdi. Çocukların isteğini kırmayarak, oyunlara da eşlik eden Başkan Çolakbayrakdar, Şaban Çopuroğlu ile birlikte halat çekme yarışmasında yaşanan heyecana ortak oldu.

Sokak oyunlarının mahallelerin sosyal yaşamına renk kattığını söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, “Her hafta değişik günlerde ve farklı mahallelerde çocuklarımız için etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizi çok mutlu ediyor. Çocuklarla birlikte ailelerinin de sokak oyunlarına katılarak keyifli dakikalar geçirmeleri bizlere ayrı bir memnuniyet katıyor. Etkinliklerimizle mahalle kültürünü yaşatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

İzleyenlerden büyük beğeni gören şenlikte, Başkan Çolakbayrakdar ve Şaban Çopuroğlu, enerji harcayan çocuklar ile bölge sakinlerine geleneksel pilav ve ayran ikram etti.