E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNANLI KADINLARIN GÖNLÜNÜ FETHEDEN ZİYARETLER

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar’ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinanlı kadınların gönlünü fethetmeye devam ediyor. Bu seferde farklı gruplara ev ziyareti gerçekleştiren Bayan Çolakbayrakdar, her gittiği yerde güler yüzle karşılandı ve vatandaşların hayır duasını aldı.

Fatma Çolakbayrakdar, ilk olarak Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Ayşe Gazi Şimşek’in ailesine misafir oldu. Yeni doğan bebeği kucağına alıp seven Fatma Çolakbayrakdar, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Burada toplanan mahalle sakinleriyle keyifli sohbetlere imza atan Bayan Çolakbayrakdar, onlara yardım ederek içli köfte yaptı.

Ardından Bayan Çolakbayrakdar, Erkilet Dere Mahallesi’nde kanser tedavisi gören Güllü Dağdeviren’i ziyaret etti. Güllü Hanım’a acil şifalar dileyen Fatma Çolakbayrakdar, her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Ziyaretlerde gönül birliği oluşturduklarını ifade eden Bayan Çolakbayrakdar, çalınmadık kapı alınmadık gönül bırakmamak için yoğun gayret sarf ettiklerini söyledi. Güllü Dağdeviren ise ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirterek Fatma Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Sonrasında ise Fatma Çolakbayrakdar, Erkilet General Emir Mahallesinde ikamet eden Azize Özcan’a misafir oldu. 7 yaşındaki epilepsi hastası Mesude Naz’ın çok istediği oyuncak bebeği hediye etmek için ziyaret ettiklerini söyleyen Fatma Çolakbayrakdar, çocuklarla keyifli sohbetlerde bulundu.

Daha sonra Bugün Sizdeyiz Projesi kapsamında Yakut Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Bayan Çolakbayrakdar, onların taleplerini dinledi ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Farklı bir günde ise Uğurevler Mahallesi’nde Rukiye Eroğlu ailesine misafir olan Fatma Çolakbayrakdar, burada da kadınlarla hoş sohbetlere imza attı. Kadınlarla birlikte mantı yapan Fatma Çolakbayrakdar, hoş sohbeti ve güler yüzüyle gönüllere girdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen programda Fatma Çolakbayrakdar, “Eşim Ahmet Bey ile birlikte Kocasinan ailesinin fertlerini mümkün olduğunca her fırsatta ziyaret edip, istek ve taleplerini dinliyoruz. Eşim Ahmet Bey’in yoğun temposundan dolayı yetişemediği yerlere ben yetişmeye gayret ediyorum. Ayrıca ‘Hoş Geldin Bebek Seti’ ile göz aydın ziyaretlerimiz oluyor. ‘Bugün Sizdeyiz Projesi'yle de evlerde hanım kardeşlerimizin istek ve taleplerini dinliyoruz. Ziyaretlerimizde Kocasinanlı sakinlerimizin gönüllerini almaya çalışıyoruz. Bundan biz çok mutluluk duyuyoruz ve keyif alıyoruz. Amacımız; ilçe sakinlerimize Kocasinan’da yaşamanın özel olduğunu hissettirmektir. ” ifadelerini kullandı.