E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN ENGELLİLERE DESTEK

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, her zaman engellilerin yanında yer aldıklarını belirterek, yapılan hizmetleri engellilerin ihtiyacına göre şekillendirdiklerini söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, Görme Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla engellilerin önündeki tüm engelleri kaldırma gayreti içinde olduklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, engelli vatandaşların toplumsal hayatta daha aktif bir şekilde yer alabilmeleri için birçok projeyi onların ihtiyacına yönelik şekillendirdiklerini söyledi.

“Kocasinan Belediyesi olarak bizler, bir gün değil her gün engelli kardeşlerimizin yanındayız” diyen Başkan Çolakbayrakdar, “Yol, kaldırım, park, bahçe çalışmaları ve belediye hizmet binasındaki işlemlerin yanı sıra sosyal desteklerle de engellilerin yaşam standardını yükseltmek için çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerle engelli vatandaşlarımızla aramızda gönül köprüsü kuruyoruz. Onların güler yüzleri ve hayır duaları bizleri mutlu ediyor. Engelli vatandaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Onların hayatını kolaylaştırmak için desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Görme engeliler konusunda tüm insanların daha duyarlı davranması ve onlara yardımcı olunması gerektiği konusunda çağrıda bulanan Başkan Çolakbayrakdar, “Sokakta beyaz bastonuyla bir görme engelli kardeşimizi görürsek, ona yardımcı olmalıyız. Bunu hem vatandaşlık hem de insani bir görev olarak bilmeliyiz” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.