E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN PERSONELİNE TEŞEKKÜR

Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Mustafa Sapancı, kıyafeti tozlu olduğu için cami bahçesinde namaz kılarken gösterdiği hassasiyeti sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Mustafa Sapancı’yı makamında misafir eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hassasiyetinden dolayı Sapancı’ya teşekkür etti.

Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Mustafa Sapancı’yı makamında ağırlayan Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi'nde çalışan tüm personelimiz, bizim daima yüz akımız olmuştur. Hepsi de aynı özveri ve gayretle Kocasinan'ımıza hizmet etmek için çalışmaktadır. Bunlardan birisi olan ve Uhud Camii bahçesinde namaz kılarken gösterdiği hassasiyetten dolayı görüntülenen Temizlik İşleri Müdürlüğü Personelimizden Mustafa Sapancı'ya teşekkür etmek için misafir ettim. Personelimize hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyor, tüm personelimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Mustafa Sabancı da Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Kıyafeti tozlu olduğu için Uhud Camisi’nin bahçesinde namaz kılarken bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülenen Mustafa Sapancı’nın videosu sosyal medya ve yaygın basında geniş yer buldu. Sosyal medyada hızla yayılan videoda Mustafa Sabancı’yı görüntüleyen vatandaş,  ‘Namazı neden camide kılmadığı’ sorusunu yöneltti. Mustafa Sabancı ise ‘Ağabey üstüm tozlu. Bu elbise camiye yakışmaz’ cevabını vererek gösterdiği hassasiyet vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı.