E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’DA MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Kocasinan Belediyesi tarafından mahalle kültürünü yaşatmak ve  kardeşlik duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen ‘Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ başladı. 11 farklı mahalleden katılan takımlara başarılar dileyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, spor çatısı altında mahalle kültürüne katkı sağlayacaklarını söyledi.

Birlik, beraberlik ve dostluğun vurgulandığı turnuvanın ilk maçında Mithatpaşa ile Beşparmak takımları mücadele etti. Karşılaşma Mithatpaşa’nın penaltılarda 8-7’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Kocasinanlıların yoğun ilgi gösterdiği turnuva, oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Belediye olarak spora büyük önem verdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak her kesime hitap eden projeler üretiyoruz. Özellikle vatandaşlarımıza yönelik sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenliyoruz.  Bu kapsamda mahallerimizde 25 yaş üstü Kocasinan sakinleri arasında futbol turnuvası yaptık. Bu çalışmamamızla vatandaşlarımız arasında kardeşlik, dayanışma ve birliktelik duygularının pekişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Etkinlikten çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise başta Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kocasinan Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda heyecan gittikçe yükseliyor . Vali Muammer Güler Stadı’nda şuana kadar oynanan maçlar ise şöyle; Mithatpaşa 3 - 3 Beşparmak (Penaltılarda Mithatpaşa 8-7 Beşparmak), Zümrüt 4 - 2 Camiikebir, Oruçreis 0 - 6 Kayabaşı, Cırgalan 0 - 3 Talatpaşa, Fatih 4-0 Ahi Evran.

Eleme usulüyle oynanan turnuva sonucunda dereceye giren takımlara kupa ve çeşitli ödüller verilecek.