E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’DAN BURAM BURAM DOĞA KOKAN YENİ BİR ALAN

Kayserililerin doğayı hissedebileceği farklı ve yeni projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi,  İstasyon Mahallesi’nde yeni bir sosyal yaşam alanı çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Rekreasyon alanını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ı geleceğe taşıyacak projeleri birer birer hayata geçiriyoruz” dedi.

Kocasinan’ın geleceğini hızlıca şekillendirdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek ve alternatifleri artırmak için projeleri birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunlardan biri olan ve Kayseri’de bir ilk olan çalışmamız, hızlı bir şekilde inşa ediliyor. Yeni yaşam alanı, Kocasinan’a renk katacak ve yeni bir alanda hemşerilerimiz keyifli vakit geçirecekler. Amacımız; yeni yaptığımız yaşam alanlarında, 7’den 70’e herkesin daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktır. Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için bu ve buna benzer projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bütün gayretimiz, çabamız, hemşehrilerime, daha mutlu olacakları bir ortam hazırlamak ve daha çevreci yaklaşımlarla onlara hizmet edebilmektir” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Sloganımızda da söylediğimiz gibi daha çevreci ve daha yeşil bir Kocasinan için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye sözlerini noktaladı.