E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN UĞUREVLER’E MÜJDELİ HABER

Kentsel dönüşümü sosyal dönüşümle birlikte gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Uğurevler Mahallesi’ne sosyal donatılar kazandıracak. Mahalle’de kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, dönüşümle Kayseri’de yaşayan tüm vatandaşların memnuniyetini ve yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Uğurevler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanına giderek, çalışmaları kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, Yeni Kocasinan’ için hızlı bir şekilde dönüşüm sağladıklarını vurguladı. Kocasinan'daki kentsel dönüşüm projelerinin Kayseri’ye büyük atılımlar yaptıracağını söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm en önemli çalışmalarımızdan biridir. Çalışma programımız kapsamında ekiplerimizle birlikte gece-gündüz demeden hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Eskimiş, ömrünü doldurmuş, artık gelecekte hizmet veremeyecek eski binalarımızı yıkıp, onların yerine daha güzellerini inşa edeceğiz. Yıkım işlerinin ardından gelişmeleri sürekli takip ediyoruz. ‘Yeni Kocasinan’a ve ‘Yeni Uğurevler’e yakışır bir şekilde elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

‘Yeni Kocasinan’ı oluşturmak için sosyal odaklı projeler ürettiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın her bir mahallesinde adeta dantel işler gibi çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Göreve geldiğimden beri Ülkemize hizmet etmek için Kocasinan ve Kayseri ile ilgili neler yapabiliriz diye projeler hazırladık. Bu kapsamda mahallemizin ihtiyacı olan okul gibi sosyal donatılar inşa edeceğiz. Hedefimiz, ilçemizde kentsel dönüşüme ihtiyaç olan bölgelerde dönüşüm çalışmalarını yürüterek, Kocasinan’ı baştan aşağı yenilemektir” ifadesinde bulundu.

Mahalle Muhtarı Öztürk Aksan ise, mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmalarının ardından mahalle sakinleriyle sohbet etti. Vatandaşların sevgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, “Yapmış olduğumuz hizmetlerin karşılığını; hemşehrilerimizin güveni, memnuniyeti ve güler yüzleri olarak alıyor ve mutlu oluyoruz” dedi.