E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

İSTASYON MAHALLESİ YENİLENİYOR

Her mahalleye yeni yeni hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, önemli bir yerleşim bölgesi olan İstasyon Mahallesi’ni de yeniliyor. Dur durak bilmeden çalışmaları büyük bir titizlikle inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, işçilerin çay davetine icabet ederek hoş sohbetlere de imza attı.

Yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “İstasyon Mahallemizde asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Otopark, yeşil alan, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyoruz. Mahallemizde zaman içinde aşınan ve yıpranan malzemelerin yenilenmesi gerekiyordu. Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizi bu bölgeye yönlendirdik. Sökülen eski kilitli parke yerine modern, estetik, sağlam ve ekonomik ömrü daha uzun olan bazalt döşeme taşı kullanıyoruz. Bölgede oturan sakinlerin araçları için yine bazalt taşından konforlu ve düzenli otoparklar yapıyoruz. Böylelikle araç trafiğinin daha akıcı olmasını sağlayacağız. Bu mahallemiz gibi diğer mahallelerimizde de eksik kalan ihtiyaçlarını birer birer tamamlayacağız ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şimdiden bölge sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Hizmet atağını sürdüren Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sırasında işçilerden gelen çay davetine icabet ederek hoş sohbetlere imza attığı işçilerin taleplerini de dinledi.