E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

MEVLANA MAHALLESİ’NDE YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kocasinan Belediyesi’nin Mevlana Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları büyük bir titizlikle kontrol eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ımızın her mahallesini Kocasinanlı hemşerilerimize yakışır bir hale getirmek için gayretle çalışıyoruz ”dedi.

Yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Mevlana Mahallemiz konumu açısından trafik yükü çok olan bir mahalledir. Yeni düzenlemelerle ve çalışmalarımızla birlikte mahallemizin ihtiyaçlarını karşılamış olacağız. Bu şekilde bütün mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, teker teker tamamlamaya çalışıyoruz. Program dahilinde tüm mahallelerimizde değişim, dönüşüm çalışmaları devam edecek. Amacımız, Kocasinan sakinlerimize yakışır bir ilçe hazırlamak ve hemşehrilerimin mutlu, huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlayacak her türlü konforu onların hizmetine sunmak içindir” ifadelerini kullandı.

İncelemeler sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Çolakbayrakdar, bölgedeki iş yerlerini ziyaret ederek esnafın hal hatırını sorup, gönüllerini aldı.