E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

YEMLİHALILARIN YOL İSTEĞİ, HIZLICA YERİNE GETİRİLDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte, yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulan Yemliha Mahallesi’nin yolunu inceledi. Bölge sakinlerinin yol talebini Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek, hızlıca yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Hemşehrilerimiz için hizmetlerin en iyisini sunmak ve sorunlarına çözüm üretmek adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte yenilenen yolu kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yemliha’ya yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, vatandaşların isteklerini yerine getirdiklerini vurgulayarak, “Bu kapsamda hemşehrilerimizin isteği olan Yemliha Mahallemizin yolunu genişleterek, yeniledik. Mahallemize yakışır bir yol yaptık.  Merkezde hangi malzemeyi kullanıyorsak ilçelerimizde ve mahallelerimizde de aynısını kullanıyoruz. Rabbim kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin” diye konuştu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise Yemliha Mahallesi’nin Kocasinan’ın kırsal mahallelerinden biri olduğunu belirterek, “İlçe sakinlerimizin isteklerine göre hizmetler üretiyoruz. Her mahallemizde olduğu gibi Yemliha Mahallesi sakinlerine de daha güzel hizmetler sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çerçevede Yemlihalı hemşehrilerimizin, mahalle bağlantı yolunun yenilenmesi talebini Büyükşehir Belediyemiz ile görüşerek, kısa sürede çalışmaları başlattık ve en kısa zamanda yol yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize ve Yemliha sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mahalleye yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Yol incelemenin ardından Başkan Çolakbayrakdar, Başkan Çelik ile birlikte Büyükşehir belediyesi tarafından mahalleye yapılan Sosyal Yaşam Merkezini inceledi. Burada bölge sakinleriyle keyifli sohbetlere imza atan Başkan Çolakbayrakdar ve Başkan Çelik, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemeyi de ihmal etmedi.