E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “2018 YILI KOCASİNAN’IN İNŞAAT YILI OLACAK”

Kocasinan Belediyesi’nin ‘Yeni Kayseri Kocasinan’da kurulacak, Kocasinan Kayseri’nin yeni yüzü olacak’ diyerek başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Ahi Evran Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “2018 yılı Kocasinan’ın inşaat yılı olacak” dedi.

Yenilenen Kocasinan için büyük bir dönüşüme imza atan Başkan Çolakbayrakdar, “Ahi Evran Mahallesi kentsel dönüşüm alanında, inşaatına başladığımız konutlarımız inşallah en kısa sürede tamamlanıp hak sahiplerinin huzurlu bir şekilde oturacakları yuvalar haline gelecek. Geçtiğimiz yıllarda demiştim ki;  2018 yılı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla bizim için inşaat yılı olacak. Ahi Evran bu çalışmalardan bir tanesidir. Çalışmalar sadece Ahi Evran’la sınırlı kalmayacak, Kocasinan bölgesi tamamen bir şantiye haline gelecek. Yeni Kocasinan’ı hızlıca hazırlamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın, son derece çağdaş konutlar içerisinde yaşayabilmeleri için hazırlanan bu evlerin, en kısa sürede tamamlanmasını diliyorum. Mevlam, kazasız, belasız hemşerilerimize anahtarlarını teslim etmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “İlçenin dört bir yanında devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Yeni Kocasinan’ı hızlıca şekillendiriyoruz ve vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.