E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’DA ÇOCUKLAR İÇİN YENİ PARKLAR

Kocasinan Belediyesi, Erkilet Dere Mahallesi’ne çok fonksiyonlu parklar kazandırıyor. Park çalışmalarını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı daha güzel ve daha yeşil bir görünüme kavuşturmak için gece-gündüz durmadan çalıştıklarını vurguladı.

Bahar mevsimiyle birlikte birçok park ve yeni yol yapan Kocasinan Belediyesi, bölge sakinlerinin refahı için durmaksızın çalışıyor. Bu çerçevede Erkilet Dere Mahallesi’nde yapımı devam eden parklarda çalışmaları kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın dört bir yanında yeni park ve yeşil alanlar oluşturduklarını söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, “Hemşehrilerimin huzurlu bir şekilde kullanabilecekleri ve çocuklarımızın da eğlenceli vakit geçirebilmeleri için çok fonksiyonlu parklar inşa ediyoruz. Bu kapsamda mahallemizde oluşturduğumuz yeni parkların fiziki olarak yapımı devam ediyor. Parklarımızın yemyeşil bir görüntüye bürünmesi için yeşil alana daha fazla ağırlık vereceğiz. 7’den 70’e herkese hitap edecek olan parklarımızda fitness grubu, çeşitli oyun grupları gibi donatılar bulunacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

İncelemeler sırasında mahalle sakinlerinin hatırını sormayı da ihmal etmeyen Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlarla keyifli sohbetlere imza attı.