KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN SELÇUKLU TARZI EMNİYET HİZMET BİNASI

Kocasinan Belediyesi, Erkilet Osmangazi Mahallesi’ne Selçuklu mimarisi tarzında emniyet hizmet binası yapıyor. Çalışma alanını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Memleketimizin huzuru ve güvenliği için 7 gün 24 saat cansiperane görev başında olan emniyet teşkilatımızın hizmetlerini daha iyi ve daha hızlı bir şekilde yapabilmesi için Erkilet’e polis merkezi binası yapmak üzere kolları sıvadık” dedi.

İncelemeler sırasında bölge esnafını da ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi. Mahallelerin ihtiyaçlarına göre hizmetler ürettiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Bölgede Emniyet Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan karakol binası için çalışmalara başladık. Erkilet Osmangazi Mahallesi’nde bin 200 metrekare alan içerisinde 3 katlı olarak planlanan Selçuklu mimarisine uygun emniyet hizmet binası, daha modern bir görünüme sahip olacak. Vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için gece-gündüz çalışan ve görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getiren emniyet teşkilatımıza ne yapsak azdır. Allah, tüm güvenlik güçlerimizi her türlü beladan ve terör saldırılarından korusun. Huzur şehri Kayserimizde gerek şahsım gerekse belediye olarak güvenlik güçlerinin her daim yanındayız ve destekçileriyiz. Şimdiden emniyet binamız şehrimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.