E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

OKUL ZİYARETİNDE BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’A MEHTERANLI KARŞILAMA

Kocasinan’da eğitime ilişkin yatırımların yanı sıra her hafta okul ziyaretleri gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu sefer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Okul girişinde sürpriz yapan öğrenciler, Başkan Çolakbayrakdar’ı Mehteran Marşı eşliğinde karşıladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Okulunu ziyaret etti. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerinden oluşan Mehteran Takımı, Başkan Çolakbayrakdar’ı Mehteran Marşı eşliğinde karşıladı. Öğrencilerle yakından ilgilenip, onlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, “Ordu Marşı’nda söylendiği gibi; Rabbim, Türk ordusunu muvaffak eylesin. Kahraman ordumuz, Zeytin Dalı Harekatı’nda teröristlere karşı bir operasyon yürütüyor. Allah, ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Öğrencilerle keyifli sohbetlere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Her hafta bir okul ziyaret ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Projeleri ve hizmetleri gerçekleştirirken istişare toplantılarına önem veriyoruz. Bu çerçevede okulları ziyaret ederek eğitim camiasıyla bir araya geliyoruz. Bugünkü ziyaret ettiğimiz özel bir okul. Okulumuzda geleceğin sanatçıları yetişecek. Bu noktada toplumun refahının artması noktasında olmazsa olmazı olan kültür ve sanat, bir o kadar önemlidir.” ifadelerini kullandı.

Okulun ihtiyaçlarına göre hizmetler ürettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Hizmetlerimizi 3 konu başlığı altında topladık. Birincisi okullarımızın hijyenik temizliğidir. İkincisi ise okullarımızda güvenlik noktasında yapılması gereken ne varsa yapıyoruz. Son olarak ise çocuklarımızın spor, kültür ve sanat gibi hayatın her alanında aktivitelerin içerisinde olabilmeleri için yatırımlar yapıyoruz. Eğitimle ilgili birçok proje ve hizmet yaptık.” diye konuştu.

Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret, sona erdi.