E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN MECLİSİ’NDEN ZEYTİN DALI OPERASYONUNA TAM DESTEK

Kocasinan Belediyesi Şubat Ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Meclisi olarak, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’ de terör örgütlerine yönelik olarak sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek verdiklerini vurguladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında gündemde bulunan 14 madde görüşüldü. Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Çolakbayrakdar,  Kocasinan Belediyesi Meclisi olarak, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Afrin operasyonuna tam destek olduklarını ifade ederek, “Rabbim, Türk Silahlı Kuvvetlerimize muzafferiyetler versin. Allah’ın izni ile ordumuz, muzafferiyetle dönecek ve terör örgütleri, terör yapılanmaları ile terör örgütlerine destek verenler hak ettiği cevabı alacaklar. Türkiye Cumhuriyeti payidar olacak ve daha huzurlu bir şekilde bayrağımızın gölgesi altında, ezan sesiyle yaşamaya devam edeceğiz. Dualarımız, kalbimiz askerlerimizle.” diye konuştu.

Meclis toplantısında 14 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Erkilet Zade, Erkilet General Emir, Şeker, Oymaağaç, Yavuzselim, Pervane, Cırgalan Mahallelerinin imar planları görüşülüp karara bağlandığı toplantıda daha sonra Kocasinan Belediyesi’ne ait Elagöz Mahallesi’ndeki parselin cami müştemilatında kullanılmak üzere Kocasinan Müftülüğüne tahsis edilmesi kararı oy birliğiyle kabul edildi. Gündem maddeleri arasında yer alan Yavuzselim Mahallesindeki Kentsel dönüşüm alanında arsalar üzerine kat karşılığı inşaat yapım işinin ihale edilebilmesi için belediye encümenine yetki verilmesi görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemdeki maddeler görüşüldükten sonra toplantı sona erdi.