E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Genel Kurulda yeniden Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Şeyhi Odakır’ı ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Her zaman esnafın yanında olduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, yeni yönetimi tebrik ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhi Odakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı ziyaret etti. Hoş sohbetlerin yaşandığı ziyarette, yeni Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini tanıtıp, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kocasinan Belediyesi olarak her zaman esnafların yanında yer aldıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar,  “Geçmişten beri devam eden esnaf dostu belediye kimliğimizi artırarak sürdürüyoruz. Her zaman olduğu gibi esnafımız için yapılması gereken ne varsa elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz. Bu çerçevede ilçe genelinde esnaflarımız için birçok proje yürütüyoruz. Bunlardan biri olan geri dönüşüm çalışmamızla esnafımızın hem evsel hem de ambalaj atıklarını birebir yerinden topluyoruz. Böylelikle esnaflarımız ilçe ekonomisine daha fazla katkıda bulunuyorlar.” ifadelerini kullandı.

Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhi Odakır ise esnafa verdiği desteklerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Esnaf dostu Kocasinan Belediyesi, her zaman bizlerin yanında yer alıyor. Ne zaman bir derdimiz sıkıntımız olsa hemen hallediyorsunuz. Allah razı olsun.” diye konuştu.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.