E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gece boyunca devam eden kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaları takıp edip,  işçilere kendi eliyle baklava ikram eden Başkan Çolakbayrakdar, kar temizleme çalışmalarının aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Kar yağışıyla birlikte özellikle merkez ve kırsal mahallelerin ana caddelerinin kapanmaması için çalışmalarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ettiren Kocasinan Belediyesi ekipleri, cadde ve sokaklarda da modern araç filosu ve donanımlı ekipleriyle kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların eksiksiz ve daha sağlıklı olması için büyük bir titizlikle bizzat çalışmaları takip eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çalışanlara baklava ikram ederek, onlarla sohbet etti. İncelemeler sırasında mahalle sakinleriyle de hasbihal eden Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililerin kış mevsimini daha rahat geçirmeleri için önceden bir dizi önlem aldıklarını belirterek, “Kar yağışıyla birlikte başlayan çalışmalarımız kesintisiz sürüyor.  Ekiplerimiz, 3 vardiyalı halinde 24 saat durmaksızın çalışmaya devam edecekler. Özellikle ekiplerimiz; gece saatlerinde sabaha karşı oluşabilecek donmalara karşı önlem alıyor ve tuzlama çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor. Kar, bereket ve güzelliktir. Bütün hizmetlerimizde olduğu gibi kar temizleme çalışmalarımızda da önceliğimiz vatandaşımızın memnuniyetidir. Kocasinan ailesi olarak kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi ve bu doğal güzelliğin sadece kartpostallık görüntülerle güzel anılar bırakması için çalışmalarımız devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Kar temizleme çalışmalarını takdirle karşılayan vatandaşlar ise Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.