E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN BELEDİYESİ MODERN ARAÇLA KARLARI TEMİZLENİYOR

Kayseri’yi etkisi altına kar yağışına karşı Kocasinan Belediyesi ekipleri, modern araçla kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Böylece Kocasinan’da kar, sadece kartpostallık görüntüler oluşturmakla kalıyor.

İlçe sakinlerinin kış mevsimini daha rahat geçirmeleri için önceden bir dizi önlem alan Kocasinan Belediyesi ekipleri, araç sahiplerinin ve vatandaşların güvenli ulaşımlarını sağlamak için yaya yolları, ana arterler, cadde, sokak ve meydanlarda kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.  Ekipler, ayrıca don olaylarının önüne geçmek için de yol ve kaldırımlarda tuzlama çalışması yapıyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kar yağışının başladığı andan itibaren yoğun bir şekilde kar temizleme çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Kış şartlarının hayatı olumsuz etkilememesi için tüm önlemlerimizi önceden aldık. Bundan dolayı akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte ilçe genelinde eş zamanlı olarak ekiplerimiz büyük bir özveriyle kar temizleme çalışmalarına başladı. Aralıklarla devam eden kar yağışına karşı çalışmalarımız sürüyor. Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz, modern nilfix aracı ile kar küreğiyle, ana arterler başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında özellikle vatandaşlarımızın yoğun olduğu hastane, okul, cami ve duraklarda kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Olası yoğun kar yağışına karşı ekiplerimiz 24 saat görev başında olacaklar. Hemşehrilerimin daha temiz ve daha sağlıklı bir kış geçirmeleri için yoğun gayret sarf etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kocasinan bölgesinde kar yağışıyla birlikte oluşan görüntü de kartpostal tadında bir görsel şölen sunuyor.