E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN BELEDİYESİ 2017 YILINDA 3 BİN ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI

Kocasinan Belediyesi, 2017 yılında evlendirme dairesine başvuran 3 bin çiftin nikahını kıydı. Genç çiftlerin yuva kurması, mutluluk ve refahı için tüm imkanlarını seferber eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise fırsat buldukça evlenen çiftlere sürpriz yaparak nikahlarını kıyıyor.

Evlilik kurumunun devam etmesi ve aile bağlarının güçlenmesi için projeler üreten Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilikte de örnek olmaya devam ediyor. Yeni evlenen çiftlere ‘Nikah Seti’, bebeği olan ailelere ise ‘Hoş Geldin Bebek Paketi’ hediye eden Kocasinan Belediyesi, ilçe sakinlerinin en mutlu günlerinde yanlarında oluyor.

Kocasinan Belediyesi nikah dairesinin 2017 yılı içerisinde toplam 3 bin çiftin evlendiğini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Yeni evlenen çiftlerin ve ailelerin mutlu zamanlarında yanlarında olmak bizleri mutlu ediyor. Modern nikah salonuyla genç çiftlere, hayatlarının en mutlu anını yaşadıkları modern ve nezih bir ortam sunuyoruz. Ayrıca çiftlere içinde; Kur'an-ı Kerim, aile ilmihali, lokum, kahve, fincan takımı, nikahta ilk imzayı atacakları kalem ve Türk Bayrağı bulunan ‘Nikah Seti’ hediye ediyoruz. Gençlerimizin daha huzurlu ve daha mutlu yuva kurmaları için her zaman yanlarındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Vatanımızın birliğini muhafaza edecek, milletimizin bütünlüğünü koruyacak ve kutsal değerlerimize sahip çıkacak bir aile yuvası olmasını Allah’tan niyaz ediyoruz. Evlenen bütün çiftlerimize sevgi, saygı ve anlayış içinde huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kocasinan Belediyesi Nikah Salonu’nda evlenen çiftler, unutulmaz anlarını ölümsüzleştirmek için aileleriyle birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor.