E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR MODERN PAZAR YERİNDE

Kocasinan Belediyesi tarafından yapılarak, esnaf ve vatandaşların hizmetine sunulan Erciyesevler Mahallesi’ndeki modern pazar yeri, büyük beğeni topladı. Pazar yerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlara ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçenin prestijini artıran ve bölgeyi cazibe merkezi haline getiren hizmetler yaptıklarını söyledi.

Yeni Kocasinan’a daha modern, daha sağlıklı ve daha işlevsel modern pazar yerleri kazandıran Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni hizmete açılan Erciyesevler Mahallesi’ndeki Pazar yerini ziyaret etti. Hem tezgah açan esnafla hem de alışveriş yapan bölge sakinleriyle yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerden vatandaşların yoğun ilgi göstermesi ve memnun kalması, kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Kocasinan’a yapılacak her ne varsa en iyisini yapmanın gayreti içinde olduklarının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, “İlçemizdeki pazar yerlerini, daha işlevsel, daha sağlıklı, daha konforlu ve daha estetik hale getiriyoruz. Bunlardan biri olan Erciyesevler Mahallesi’ndeki modern pazar yeri, şimdiden bölgenin ivmesini değiştirdi. Gerek pazarcı esnafının daha iyi koşullarda vatandaşlara hizmet vermesi gerekse vatandaşların daha hijyenik ve daha konforlu ortamlarda alışveriş yapabilmeleri adına bu çalışmayı gerçekleştirdik. Yapılan hizmetlerin Kocasinan’a ve Kayseri’ye hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Esnaf ve bölge sakinleri ise Kocasinan Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı modern ve fonksiyonel pazar yeri dolayısıyla Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.