E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN BELEDİYESİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kocasinan Belediyesi, 2018 yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 18 gündem maddesi görüşüldü. 2017 yılında yapılan hizmetlerin Kocasinan’a ve Kayseri’ye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, “2018 yılında ise daha fazla yatırım ve projeler yapacağız.” dedi.

Kocasinan’da gönül birliğiyle birbirinden önemli projeye imza attıklarını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2017 yılında yapılan hizmetlerde emeği olan tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “İnşallah 2018 yılı, yapacağımız çalışmalarla bir önceki yıldan daha verimli, daha bereketli ve daha güzel geçer. Şimdiden yapacağımız çalışmalarda Allah kolaylıklar versin. Hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. 2018 yılı şehrimiz ve ülkemiz için iyi bir yıl olsun.”

Meclis toplantısında Denetim Komisyonu Üyeliği seçimi yapıldı. Komisyon Üyeliğine Selahattin Yılmaz, Ebru Uslucan ve Nuriye Çetin seçildi.

Toplantıda daha sonra Erkilet Zade, Erkilet General Emir, Erkilet, Uğurevler, Şeker, Sümer, Serçeönü, Karpuzatan ve Oymaağaç Mahallelerinin imar planları görüşülüp karara bağlandı.

Başkan Çolakbayrakdar, 2018 yılının ilk meclis toplantısında alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmasıyla toplantı sona erdi.