E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

TBMM ÇÖLYAK KOMİSYONU’NDAN KOCASİNAN’A TAM NOT

Çölyakla ilgili TBMM’de oluşturulan Araştırma Komisyonu, çölyaklı ailelere verdiği desteklerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Komisyon Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kocasinan Belediyesi’nin çölyaklılarla ilgili çalışmalarından son derece memnun kaldıklarını belirterek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Çölyakla ilgili TBMM’de oluşturulan Araştırma Komisyonu’nu makamında misafir etti. Komisyon Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, çölyaklı ailelere verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’ı takdir ettiklerini belirterek, “Kocasinan bölgesinde hayatını sürdüren çölyaklı tüm ailelere glutensiz ürün paketi ile destek oluyorsunuz. Komisyon olarak Kocasinan Belediyesinin büyük desteğini gördük. Özellikle çölyaklı ailelerle ilgili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılarınızın devamanı diliyorum.” diye konuştu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise Kocasinan Belediyesi tarafından çölyaklı ailelere özel olarak hazırlanan glutensiz ürün paketini misafirlerine anlattı. Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerin çölyaklı aileleri mutlu ettiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımızın istek, talep ve önerileri iletmeleri için kurduğumuz Çözüm Merkezi’ne de çölyaklı bir aileden, dağıttığımız paketle ilgili teşekkür geldi. Mektup yazarak bize teşekkür eden çölyaklı aile, bizi hem duygulandırdı hem de memnun etti. Yapılan hizmetin vatandaşın nezdinde memnuniyet oluşturması bizleri ayrı mutlu ediyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çölyaklı vatandaşlarımıza Kocasinan Belediyesi olarak desteklerimiz devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.