E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI ŞEKER, KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDE

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bir dizi temasta bulunmak üzere Kayseri’ye gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i makamında ağırladı. Ziyarette, Kocasinan Belediyesi’nin hizmetleri ve vizyon projeleri hakkında bilgi veren Başkan Çolakbayrakdar, her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti hedeflediklerini vurguladı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç da eşlik etti. Konuklarını belediye hizmet binasında misafir eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilk olarak Çözüm Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Başkan Çolakbayrakdar, yeni bir iletişim köprüsü olan Çözüm Merkezi projesini hayata geçirdiklerini vurgulayarak, “Dilek, istek ve şikayetlerini çözüm merkezimize yüz yüze iletebilen ilçe sakinlerimiz ayrıca her türlü iletişim kanalından belediyemize anında ulaşabiliyor. Vatandaşımızın talebi ne ise kayıt altına alınıyor ve ekiplerimiz hızlı bir şekilde gereken hizmeti yerine getiriyor.” diye konuştu.

Ardından misafirlerine Kocasinan’a vizyon katan projelerini anlatan Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm projesiyle ‘Yeni Kocasinan’ı şekillendirdiklerini belirterek, dönüşümle birlikte ilçe genelinde yeşil alanların arttırılacağını ve vatandaşların daha fazla sosyal alana kavuşacağını söyledi.