E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’IN MASA TENİSİ TAKIMI YİNE LİDER OLDU

Masa tenisindeki performansıyla göz dolduran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, 2017-2018 sezonu Türkiye 2. Ligi’nde birinci devreyi lider tamamladı. Oynadığı 15 maçta 14 galibiyeti olan Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, topladığı 29 puan ile zirvede yerini korudu. Sporun ve sporcunun dostu Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başarılarından dolayı tüm sporcuları ve Milli Takım Antrenörü Halil Adak’ı tebrik etti.

Masa Tenisi 2.Ligi 3.etap karşılaşmaları Ankara Mamak Spor Salonunda yapıldı. Masa Tenisi Süper Ligin yanı sıra 2. Ligi’nde de mücadele eden Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, oynadığı son 5 maçın 5’inide kazanarak, 15 maçta 14 galibiyet elde etmiş oldu ve liderlik koltuğunu korudu. Lige fırtına gibi başlayan ve rakipleri karşısında üstün bir oyun sergileyen Kocasinan Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi Takımı,  3. Etap karşılaşmalarında farklı skorlarla kazanarak şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, “Tüm sporcularımızı ve Milli Takım Antrenörü Halil Adak’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Masa tenisi takımlarımız; Süper Ligin yanı sıra 2.ligi’nde başarılar elde ederek, gururumuz oluyorlar.” ifadelerini kullandı.