E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN BELEDİYESİ, FİLOSUNA YENİ NESİL TEMİZLİK ARACI EKLEDİ

Kocasinan Belediyesi, daha temiz ve daha sağlıklı bir Kocasinan için yeni nesil temizlik aracını hizmete sundu. Yeni aracı tanıtan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni nesil araçla çöp konteynerleri ve kaldırımlarda oluşan ağır kirleri, hijyenik bir şekilde dezenfekte edilerek, daha güzel çevre noktasında katkı sağlayacaklarını vurguladı.

Belediye hizmet binası önünde ‘Kocasinan’ın Filosu’ nu tanıtan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çevreci belediyecilik anlayışı çerçevesinde yeni ve farklı projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Daha temiz Kocasinan için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Belediye denildiği zaman; ilk başta temizlik akla gelir. Cadde ve sokakların temizlenmesi, çöplerin toplanması ve vatandaşların sabah gidecekleri yere ulaşırken tertemiz çevreyle karşılaşmaları çok önemlidir. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi olarak daha temiz Kocasinan için ilçenin temizliğine azami özen gösteriyoruz. Her geçen gün temizlik konusunda hizmetlerimizi artırarak yeni ve farklı projeler hayata geçiriyoruz. Bunlardan biri olan yeni nesil aracımızla gerek yer altı gerekse yer üstü konteynerlerinin yerinde temizlenmesini sağlayacağız. Ayrıca kaldırım ve caddelerde temizlenmesi zor olan lekeleri su basınçlı dezenfeksiyon makinası ile hijyenik bir şekilde temizleyeceğiz. Hemşehrilerimin hayatını daha da kolaylaştırmak ve çevrelerini daha da temiz bulabilmeleri için her daim yanlarında ve hizmetindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, yenilikçi bir belediye olarak her geçen gün hizmet ağına bir yenisini daha eklemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan yeni nesil aracın içerisinde; temizlik ve dezenfekte makinası, jeneratör kontrol odası, pompa ayar odası gibi donanımlar yer alıyor.