E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’IN ENGEL TANIMAYAN MİSAFİRLERİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Sosyal Farkındalık Federasyonu Başkanı Kadir Can Gökalp ve yazar İlknur Peder, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı ziyaret etti. Gökalp ve Peder Başkan Çolakbayrakdar’a engelliler hakkında yazdıkları kitapları imzalayarak hediye ettiler.

Başkan Çolakbayrakdar, misafirleri Sosyal Farkındalık Federasyonu Genel Başkanı Kadir Can Gökalp ve Yazar Uz. Psikolog İlknur Peder'i makamında kabul etti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sosyal Farkındalık Federasyonu işbirliğinde Kayseri’de bir konferans gerçekleştirileceğini belirten Genel Başkan Gökalp, konferansın 1 Aralık 2017 Cuma günü saat 14:30’da başlayacağını söyledi.

Gökalp, konferansın konuşmacısı olan yazar İlknur Peder'i tanıtarak kısa biyografisini taktim etti. Doğuştan iki kolu ve bir bacağının olmadığını belirten Uzman Psikolog İlknur Peder’de Başkan Çolakbayrakdar’a “Elim Sende” isimli kitabını imzalayarak hediye etti.

Engelliler konusunda kurum olarak çok hassas olduklarının kamuoyu tarafından da bilindiğini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Emek verilince ve gayret edince güzel şeylerin ortaya çıktığını gösteren misafirlerimi tebrik ediyor, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.