BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Çolakbayrakdar mesajında; Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in, dünyayı teşrifleriyle kainata; huzur, barış, mutluluk ve rahmet getirdiğini söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, kainata rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’ in varlık alemini şereflendirdiği zaman diliminin Mevlid Kandili olarak kutlandığını hatırlatarak, Mevlid Kandili’ni iyi değerlendirmek gerektiğine dikkat çekti. Başkan Çolakbayrakdar açıklamasında, “Peygamber Efendimiz (S.A.V) kendinden önceki çağların karanlığının yanında geleceği de aydınlatmış, insanlığa huzur ve mutluluk reçetesi getirmiş, devrinin saadetiyle geleceğe de örnek olmuştur. Mevlid Kandili getirdiklerini anlamak için fırsat dolu, kutlu bir gecedir. İnsanlık, Hazreti Peygamber’in reçetesine her geçen gün daha çok ihtiyaç duymaktadır. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecenin, vatanımıza, milletimize, gönül coğrafyamıza ve İslam Alemine; sağlık, mutluluk, bereket ve huzura vesile olmasını Yüce Rabbimiz’ den niyaz ediyorum. Bu vesileyle hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik ederim.” ifadelerine yer verdi.