E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ÇOCUKLARIMIZA DAHA SAĞLIKLI ORTAM SUNUYORUZ”

Sık sık okul ziyaretleri gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sümer Osman Göksu İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Çocuklarla yakından ilgilenen ve okullardaki temizlik çalışmalarını takip eden Başkan Çolakbayrakdar, ‘Okul Temizlik Hijyen Ekibi’ uygulamasıyla okullarda virüse bağlı hastalıkların azaldığına dikkat çekti.

Okulun girişinde öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Çolakbayrakdar’a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sezai Çamdalı, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ve Sümer Fen Lisesi Müdürü Murat Şimşek eşlik etti. Okulu gezerek bazı sınıfları ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilerle yakından ilgilenip, onlarla sohbet etti.

Kocasinan Belediyesi olarak 7’den 70’e herkese hizmet götürdüklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, her zaman eğitimin ve eğitimcilerin yanında olduklarını vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, “Çocuklarımız için 2016-2017 eğitim öğretim yılı açılışında başlattığımız ‘Okul Temizlik Hijyen Ekibi’ projesiyle, okullarda fiziki temizliğin yanında mekanların hijyenik temizliğini de yaptırarak dezenfekte ediyoruz. Her fırsatta okul ziyaretlerimizde veli ve öğretmenler özellikle temizlik hizmetimizden dolayı teşekkür ediyor. Veli ve öğretmenler ayrıca temizlik çalışmaları sayesinde bilimsel olmasa da yıl içerisinde virüse bağlı hastalıkların azaldığını belirtiyorlar. Bu da bizleri mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bundan sonrada eğitim-öğretime desteği artırarak devam ettireceğiz.” diye sözlerini noktaladı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sezai Çamdalı ise Kocasinan bölgesinde okullardaki temizlik çalışmasının diğer ilçelere örnek olacağını vurgulayarak, eğitime ve öğretime yaptığı katkılarından dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı ‘Gönül adamı’ olarak niteleyip, “Belediye denildiği zaman park, bahçe, yol ve kaldırım çalışmaları akla geliyor. Ama Kocasinan Belediyesi, hizmetleriyle hem kendi faaliyetlerini yürütüyor hem de eğitim, öğretim, sosyal, kültür gibi hayatın her alanında her zaman projeler üreterek, eğitime destek sağlıyor. Desteklerinden dolayı başta Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sümer Fen Lisesi Müdürü Murat Şimşek ise okullara vermiş olduğu desteklerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Kocasinan Belediyesi, hem eğitim-öğretimin geliştirilmesine katkı sağlıyor hem de fiziki anlamda çok ciddi destek veriyor. Hizmetlerinden dolayı tüm okullar adına Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sümer Osman Göksu İlkokulu Okul Müdürü Ersel Türkmen de eğitim ve öğretime her zaman verdiği desteklerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Temizliği yapılan okullardan Gazipaşa İlkokulu Müdürü Yahya Yağcı ise, hastalığın temelinde mikropların etkili olduğuna dikkat çekerek, “Mikropların en çok ürediği ve bulunduğu yerler ise lavabo ve tuvaletlerdir. Bu çerçevede problemi kaynağında çözme adına okullarımızı hijyenik bir şekilde temizleyen Kocasinan Belediyesi ekibine teşekkür ediyorum. Bu hizmetin yavrularımıza ulaşmasını sağlayan Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrenciler ise okulların temizlenmesinden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.