BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin aradan geçen 94 yılda başta demokrasi, insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ulaştırma ve enerji olmak üzere tüm alanlarda önemli mesafeler katettiğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, “Bugün gelişme, ilerleme ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Cumhuriyet Tarihi bu büyük milletin en zor şartlar altında dahi verdiği destansı mücadelenin yanı sıra bağımsızlığına, demokrasiye ve adalete düşkünlüğü konusunda milletimiz bütün dünyaya ders verir niteliktedir.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çolakbayrakdar, “Muasır medeniyetin tüm imkanlarından yararlanmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehit ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayram’ını en içten duygularla kutluyorum.” diye sözlerini noktaladı.