E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “HİZMETLERİMİZE VATANDAŞLAR TEVECCÜH GÖSTERİYOR”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, daha yeşil Kocasinan kapsamında Yenidoğan Mahallesi’ne yapılan yeni parka ağaç dikti. Kocasinan Akademi kursiyerleri ve mahalle sakinleriyle birlikte ağaç diken Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin yaptığı hizmetlere vatandaşların teveccüh gösterdiğini vurguladı.

Programda konuşma yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerinin isteği üzerine bölgeye yeni bir parkın yapıldığını ifade ederek, “Parkın inşai faaliyetlerini tamamlayıp, şimdi ise ağaçlarını dikiyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl, çocuklar aileleriyle birlikte güle oynaya burada vakit geçirecekler. Kocasinan’ın her bir köşesine yeni ve modern parklar kazandırıyoruz. Ama öncelikle bunların yapılması için bölgenin imarlaşması gerekiyor. Burası daha önce belediyemizin atölye binasıydı. Atölye binasını yeni yerine taşınmasıyla birlikte bu alanlar imara açıldı. Bu bölgenin çehresi değişerek daha modern yapılar inşa edildi. Belediye olarak bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Alt ve üst yapı, çevre düzenlenmesi, yol, kaldırım ve park yapım çalışmaları gerçekleştirdik. Yaklaşık 14 bin metrekare alanı kapsayan yeni parkı hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesi’nin yaptığı hizmetlere vatandaşların teveccüh gösterdiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan bölgesi hem hemşehrilerim hem de dışarıdan gelen yatırımcılar tarafından ciddi manada talep görüyor. Bu da bizi oldukça memnuniyet ediyor. Yapılan çalışmalar ilçe sakinlerimizle el ele, gönül gönüle vermemizin vesilesidir.  Hep birlikte inşallah daha güzel Kocasinan’ı inşa ediyoruz ve Kocasinan’ı hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için parklar ve yeşillendirme çalışmalarının aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yenidoğan Mahalle Muhtarı Murat Çiftçi ise mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Başkan Çolakbayrakdar, mahalle sakinleri ile birlikte fidan dikti. Mahalle sakinleri, Başkan Çolakbayrakdar ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından etkinlik sona erdi.