E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “HER ZAMAN ESNAFIMIZLA BİRLİKTEYİZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nde, esnaf odalarının başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak her zaman esnafların yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Toplantıda konuşan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandaş ve esnafların huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını vurguladı. Her fırsatta esnaflarla bir araya gelerek fikir alışverişi yaptıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Esnaflarımızla her daim iç içeyiz, hep birlikte görüşüp, istişarelerde bulunuyoruz. Esnaflarımız isteklerini ve taleplerini bize aktarıyorlar. Bizde hızlı bir şekilde aciliyetine göre elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

Kocasinan Belediyesi olarak ilçe genelinde esnaflarımız için birçok proje yürüttüklerini hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, “Projeler ve yatırımlar sayesinde Kocasinan daha da büyüyor ve gelişiyor. Kocasinan bölgemizde sanayi ve ticaretle uğraşan esnafımızın daha mutlu olması için aralıksız çalışıyoruz. Bu kapsamda ulaşım hizmeti veren taksi duraklarını da daha modern ve daha estetik bir görünüme kavuşturuyoruz. Yenilediğimiz taksi duraklarıyla taksici esnafımız daha sağlıklı bir ortamda vatandaşa daha kaliteli hizmet vermektedir. İnşallah bu yenilemeyi devam ettireceğiz. Ayrıca esnafımız için yeni nesil pazar yerleri yapıyoruz. Bunun yanında mevcut esnaf sitelerinin yollarını, alt ve üst yapısını yenilerken yeni Oto Sanatkarlar Sitesi ve Mobilyakent Sitelerinin de çevre düzenlemesini gerçekleştiriyoruz. Esnaf kardeşlerimizin ilçe ekonomisine daha fazla katkıda bulunması amacıyla Yeni Sanayimizde esnafımızın hem evsel hem de ambalaj atıklarını birebir yerinden topluyoruz” ifadelerini kullandı.

Kesob Başkanı Ahmet Övüç de her zaman esnaflara destek verdiği için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Esnaf Oda Başkanları ise Kocasinan Bölgesinde yapılan hizmetler ve esnafın işlerini her ortamda kolaylaştırdığı için Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar, esnaf oda başkanlarının talep ve önerilerini tek tek dinledi ve not aldı.

Oda başkanların Başkan Çolakbayrakdar ile birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından toplantı sona erdi.